El món de la televisió és ple de personatges inoblidables que han marcat diferents generacions d'espectadors, i alguns d'aquests personatges, encara més pel fet de ser nens o nenes que ens van robar el cor. De vegades, molts d'aquests joves intèrprets van continuar amb la seva vocació davant de càmeres forjant-se una carrera amb més o menys sort a la gran o petita pantalla. D'altres, aquells nens i nenes que van participar en sèries o pel·lícules, en créixer, van aparcar la interpretació i es van dedicar a una altra cosa. Però en una cosa coincideixen: quan un d'aquests joves actors, passat el temps, mor, se'ns fa un nus a la gola, sobretot, en recordar com de bé ens ho van fer passar quan els vam veure en diferents personatges. Va passar fa uns mesos amb Marcus d'Amico, que quan era jove va protagonitzar una seqüència inoblidable a Superman i acaba de passar amb Adam Rich, de qui s'acaba de saber de la seva mort als 54 anys.

132775627 2736278430015655 8156507234199547376 n
Adam Rich / @theeadamrich
133278065 3738355459560896 6123058445580327652 n
Adam Rich / @theeadamrich

Possiblement, si el veuen amb l'aspecte actual, no els hi sonarà massa la seva cara, però quan era un nen de només vuit anys, va aconseguir un paper que el marcaria de per vida: el del fill petit de la família protagonista de la mítica sèrie de TV Con ocho basta. Interpretar el paper de Nicholas Bradford, el fill petit de la nombrosa família encapçalada pel personatge protagonitzat per Dick Van Patten, el va fer guanyar-se el cor de milions d'espectadors a finals de la dècada dels anys 70. El fill entremaliat i mimat que convivia amb el seu pare i els seus set germans molt més grans que ell, i que aviat va esdevenir un dels elements claus d'aquella producció, i clau de bona part del seu èxit.

adam rich2
Adam Rich, el més petit de la colla de 'Con ocho basta' / ABC
adam rich3
Adam Rich, el més petit de la colla de 'Con ocho basta' / ABC
adam rich4
Adam Rich, el més petit de la colla de 'Con ocho basta' / ABC
adam rich5
Adam Rich, el més petit de la colla de 'Con ocho basta' / ABC

Malauradament, s'acaba de saber de la seva mort a la seva residència de Los Ángeles. Segons les informacions de la policia, encara no han transcendit les causes de la seva mort, després que la pròpia policia de la ciutat californiana rebés una trucada d'alerta per part d'una persona no identificada que va anar a la casa de l'actor i va trobar el seu cos sense vida. De moment, la família no ha volgut revelar més dades al respecte, però sí que se sap que el cos de Rich va ser trobat sense cap senyal de violència segons el portal TMZ.

adam rich6
Adam Rich

Després de participar a Con ocho basta, la carrera de Rich va anar passant amb intervencions no tan exitoses en sèries com Vacaciones en el mar, La isla de la fantasía, Dragones y mazmorras o Los vigilantes de la playa. Un cop va deixar de banda la interpretació, va patir alguns problemes amb les drogues o l'alcohol, protagonitzant alguns episodis conflictius, petits robatoris, sent arrestat després de trencar el vidre d'una farmàcia quan intentava aconseguir drogues. Rich es va retirar del món de la tele perquè deia que no li interessava gens el món de les celebrities, defensant sempre una màxima que repetia sempre: "La vida és per viure-la, i visc la meva vida al màxim tots els dies". Descansi en pau.