L'any 1981 es va estrenar una seqüela als cinemes d'un film que va deixar tothom bocabadat tres anys enrere, Superman. La segona entrega de les aventures del superheroi més poderós de la història enfrontava l'alter ego de Clark Kent amb tres villanos del seu planeta Krypton, dos homes i una dona que semblaven sortir d'una festa de la nit sado de Berlín, encapçalats pel general Zod, així com també a la némesis habitual de l'home de la capa, Lex Luthor.

superman ii

Superman II

Una de les escenes més recordades d'aquesta pel·lícula la protagonitzaven precisament el pèrfid personatge interpretat per Terence Stamp, el General Zod, i un nen petit que li demana que perdoni la vida al seu pare:

L'actor que li donava vida al nen era Marcus d'Amico, que ara, malauradament, acaba de morir a la seva casa d'Anglaterra per culpa d'una pneumònia.

superman ii marcus d'amico

superman ii marcus d'amico2

Superman II no va ser l'única incursió de D'Amico. També va protagonitzar alguna sèrie de culte com Historias de San Francisco, així com petits papers en La chaqueta metálica o The Alienist. També va ser molt destacat el seu paper en l'obra teatral Angels in America. Descansi en pau.