Johnny Depp i Amber Heard han rodat respectivament nombroses pel·lícules. Però cap de tan truculenta, aspra i desagradable com la seva pròpia. Una relació d'amor-odi que dona per film de terror. Des que la parella es va separar ara fa quatre anys, han convertit en un circ mediàtic el trencament, amb una tortuosa batalla legal entre tots dos.

johnny depp amber heard 2 gtres

GTRES

S'han dit i fet de tot. S'han reclamat i exigit encara més. I la cosa no té pinta d'acabar ni bé ni aviat. Ella va sol·licitar una ordre d'allunyament contra l'alter ego de Jack Sparrow al·legant maltractaments físics. Ell ho va negar i s'hi va querellar: exigeix 50 milions per difamació. Unes gravacions semblaven decantar la balança en favor de l'actor de Sweeney Todd o Alicia a través del espejo. Unes gravacions on se la sent a ella dient "Lamento no haver-te creuat la cara d’una bufetada. Et vaig fer un cop, però no va ser un cop de puny. Creix, puto Johnny. No puc prometre’t que no torni a posar-me violenta. De vegades embogeixo i perdo el cap".

amber heard johhny depp gtres

GTRES

amber heard

@amberheard

Ara, però, la truita ha donat l'enèsima volta. Perquè han aparegut uns comprometedors missatges que Depp li hauria enviat a un amic seu, el també actor Paul Bettany, l'any 2013, on no semblaria tant la víctima que ell assegura que és en tot aquest assumpte. Uns missatges duríssims i lamentables, amb un contingut escabrós: "Ofeguem-la abans de cremar-la. Violaré el seu cos una vegada m'asseguri que és ben morta". Què hi diuen els advocats de l'actor?  Que "una cosa és escriure aquests missatges a un amic i una altra molt diferent dur a terme el que s'escriu en un moment de ràbia i desesperació".

johnny depp amber heard gtres

GTRES

Mala peça al teler. Aquesta pel·li de por encara no ha arribat al clímax final.