El canvi radical de Miriam Sánchez ja és una realitat. L’exactriu de pel·lícules porno ha passat per quiròfan aquest cap de setmana i s’ha sotmès a una àmplia cirurgia estètica que l’ha transformat de dalt a baix. L’excol·laboradora de Telecinco, ja retirada de la televisió, s’ha fet la papada, l’abdomen, els pits, els laterals del tronc, les cuixes i els braços. Tot plegat perquè havia engreixat deu quilos i no estava a gust amb la seva imatge. El resultat és el següent:

miriam sanchez twitter cirurgia estetica

@miriamsancam82

A través del compte d’Instagram del seu ex, el periodista Pipi Estrada, la mediàtica madrilenya ha enviat un primer missatge als fans en forma de vídeo: “No puedo hablar. Hola, pequeños hijos de puta. Ya no soy gorda, ahora soy sangrante. Pero que sepáis que vosotros estáis más gordos y viejos que yo, así que no sé cómo os atrevéis a hablar, pedazo de cabrones”.

Unes imatges i unes paraules que ja han estat contestades per un munt de ‘haters’. Entre ells, la crítica és unànime: prou de fer el ridícul per diners.

miriam 1

miriam 2

miriam 3

miriam 4

miriam 5

Miriam Sánchez, acusada de fer-se la cirurgia estètica per a promocionar-se, tornar a sortir a la tele i acabar passant per caixa. Realment s’ha operat tot el cos per treure’n uns calerons?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat