Sevilla, 4 de juliol del 2019. Millán Salcedo pateix un atac epilèptic i és ingressat d’urgència en un hospital. En un primer moment s’havia dit que havia tingut un ictus, però no era això el que havia passat. Afortunadament, i després de setmanes d’internament, l’ex del duo Martes y Trece va aconseguir recuperar-se i marxar a casa seva. Des d’aleshores no havia fet cap aparició pública per explicar com es troba. Fins ahir a la nit, que va tornar a la televisió de la mà de Pablo Motos, gairebé vuit mesos més tard del seu greu problema de salut.

Millan Salcedo

Antena 3

Davant de les càmeres d’El Hormiguero, Millán Salcedo va revelar anit tots els detalls del que va passar aquell dia d’estiu. “Te pasa y no te enteras de nada. Cuando abrí los ojos estaba en un hospital. No me acuerdo de nada. Antes, sentía como si me dieran navajazos”, va explicar. El còmic manxec era amb un amic en un restaurant de Sevilla. I això li va salvar la vida, perquè va ser ell qui el va auxiliar en un primer moment. El seu estil de vida poc saludable va ser la causa del contratemps: “Fue por una subida de tensión. No me cuidaba, comía mucha sal. Me debo haber comido el 80% de los huevos fritos de este país... Comía como un cerdo. Ahora tengo que comer sano. Llevo ocho meses sin tomarme ni una cervecita”, va aclarir sota l’atenta mirada de Motos.

Millan Salcedo Pablo Motos

Antena 3

Relat colpidor, més encara quan va confessar les seqüeles que li han quedat per sempre: “Me han cortado un trocito de lengua. Cuando nos mordemos la lengua, lo que duele... pues imagínate (fent el gest de les tisores amb les mans). La lengua se me quedó inflamada, como si fuera una cococha gigante. Me tuvieron que operar para quitarme las partes blanquecinas, de los mordiscos que me debí dar”.

Millan Salcedo boca

Antena 3

Ara té un defecte a la parla però en Millán Salcedo s’ho pren amb humor: “Me sale imitar al rey emérito naturalmente”, se’n fot.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat