Miguel Bosé i Nacho Palau, enfrontats finalment als tribunals per la filiació dels fills. Durant els 26 anys de relació sentimental, el cantant i l’escultor van ser pares de quatre criatures gràcies a la gestació subrogada: Tadeo i Diego, i Ivo i Telmo. Els dos primers són fills biològics de Bosé, i els altres dos de Palau. Però quan es van separar l’any 2018, l’autor d’Amante bandido va decidir que se’ls repartirien per la meitat, i es va endur a Mèxic els dos menors que són seus genèticament. El seu ex va demandar-lo per la custòdia dels quatre fills, i avui s’han retrobat a la primera jornada del judici.

furgoneta Miguel Bose GTRES

La furgoneta de Miguel Bosé amb el cantant a l'interior, a la sortida del jutjat de Pozuelo de Alarcón | GTRES

Abans que comencés la vista a les 9 del matí, periodistes i càmeres de televisió els esperaven a tots dos a les portes dels jutjats de Pozuelo de Alarcón (Madrid). Miguel Bosé no hi era. El cantant ha evitat entrar i sortir per la porta principal, i ho ha fet directament pel pàrquing amb una furgoneta vermella. Nacho Palau, en canvi, sí que ha contestat a les preguntes de la premsa. “Confío en que se haga justicia. Es jodido que ahí vivan en una casa de puta madre, y que lleguen aquí y... Lo que yo quiero es que estemos todos felices y contentos”, ha demanat rodejat d’un munt de micròfons. Els nens tenen 10 anys, però durant els primers 8 anys de vida van viure junts i només en fa dos que els germans estan separats perquè així ho va voler Bosé. Així de gràfic és el valencià quan exposa la situació al seu Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hermanosparasiempre

Una publicación compartida de Nacho Palau (@nachopalau) el

Nacho Palau

Nacho Palau respon les preguntes dels periodistes | Mediaset

“Hermanos para siempre”. Més enllà de l’aspecte mediàtic del judici, la decisió del tribunal crearà un precedent sobre casos similars. És la primera vegada que arriba al jutjat un cas com aquest, una parella que se separa sense que els fills fossin reconeguts legalment per tots dos en el moment del naixement. Abans de morir, Lucía Bosé havia deixat ben clar que pretenia testificar contra el seu fill. Deia que volia la unitat dels nens. L’última paraula la tindrà un jutge.