Les vacances de Leo Messi, Luis Suárez, Cesc Fàbregas a Eivissa han estat tot un esdeveniment a les xarxes socials gràcies als continguts que ells mateixos (i les seves dones), han pujat a Instagram.

L’astre argentí, però, es va trobar amb una ‘sorpresa’ al arribar a la capital catalana: una factura d’un conegut local de l’illa de 37.300 euros circulava per Twitter i Instagram. El compte que va publicar la fotografia original atribuïa la gran despesa a Messi. Una informació que més tard desmentiria el mateix jugador.

En aquesta interminable (i falsa) llista hi consten 27 pizzes, 41 ampolles de xampany Don Perignon, tonyina amb caviar, llamàntol i tota mena de luxes. Davant la contundent resposta del ‘10’ del Barça, el compte d’Instagram que va difondre la informació es va veure obligat a esborrar la fotografia i demanar disculpes.

Després de resoldre tot aquest enrenou, Messi i Antonella han posat rumb a l’Argentina. La parella ha viatjat amb un jet privat juntament amb els seus dos fills, amics i altres familiars fins a Rosario on es casaran el proper 30 de juny.