Al món dels famosos qualsevol interacció entre ells pot ser motiu de sospita, de notícia i fins i tot de titular. Algunes interaccions han arribat a obrir portades del cor, també del món del futbol. Aquesta que us expliquem a continuació és icònica perquè reuneix el millor de la tele amb el millor del futbol. És el cas de Melyssa Pinto, ex de 'La Isla de las Tentaciones', i Iker Casillas. A l'exporter del Reial Madrid l'han volgut vincular en les últimes hores amb Melyssa per un simple follow. Acollonant.

Melyssa davant dels micros d'Europa Press
Melyssa davant dels micros d'Europa Press

I és que el porter merengón va seguir l'influencer catalana a Instagram. Ella li va tornar el follow i allà es van començar a desencadenar les imaginacions de molts. De què es coneixen? Quan s'han vist? S'han tirat ja 'M'Agrades'? Com és que Melyssa el segueix si només 'followeja' a 1500 persones? Tenen quelcom especial?... Preguntes, especulacions, rumors, però res més lluny de la realitat. Melyssa explica el per què del follow a Iker.

"No tinc contacte amb ell, li vaig tornar el 'follow' perquè em feia il·lusió. Al final, jo soc del Reial Madrid i vaig pensar... bé, quina gràcia", contestava l'ex temptadora, que es va sentir temptada pel follow d'Iker, als micròfons d'Europa Press. Així que res: els periodistes roses podran continuar passant-se hores i hores buscant-li parella a Melyssa. I a Iker, per descomptat: ell també està solter i sencer.

Un Instagram de somni

Melyssa es treu una pasta amb el seu compte d'Instagram. Publicita diverses marques gràcies als seus 1.200.000 seguidors. Aquest nombre de set xifres és dinamita per a moltes firmes, que confien amb Pinto perquè les rellanci i els doni protagonisme. Ella ho fa amb molt d'estil: posant espaterrantment a càmera, l'ex de 'Mujeres Y Hombres Y Viceversa' es fotografia amb diversos paisatges de postal. Encara que el nostre preferit és en terres catalanes: Pinto, a Girona, amb un vestidet que enamora. Tot al vermell: com en el casino de Girona, el de Peralada.

Les seves vacances

Melyssa, igual que centenars de famosos, ha gaudit del seu període vacacional a les illes Pitiüses. No sabem si allà s'ha trobat Carlos Sainz Jr, Iñaki Urdangarín o María Pombo, però el cert és que s'ho ha passat pipa. Ha anat amb unes quantes amigues i ha fet una de les coses que més li agrada: sortir de festa a PACHA EIVISSA i endrapar sushi. Molt sushi.

Melyssa Pinto menjant sushi a Eivissa
Melyssa Pinto menjant sushi a Eivissa - Instagram