Una de les parelles més famoses de Hollywood, la que formen Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas, ha celebrat aquest diumenge el seu ‘doble aniversari’.

La casualitat ha volgut que tots dos actors -i enamorats- facin anys el mateix dia: el 25 de setembre, de manera que la parella ha dedicat aquest cap de setmana a festejar per partida doble.

En el que sí que es diferencien és en l’edat. Mentre que l’actor de pel·lícules com Wall Street -per la qual es va endur l’Oscar a millor actor-, ha fet aquest diumenge 72 anys; la seva dona, també 'oscaritzada' per Chicago, n’ha celebrat 'només' els 47.

Ha fet broma sobre l’edat el mateix Douglas a Facebook, on ha publicat una foto de la parella, per desitjar un “fantàstic dia” a l’”extraordinària Catherine”, que “sé que tindrà un any sensacional”. Per la seva banda, ha afegit, “ja no comptaré més anys”.

Tampoc s’ha volgut estar de mostrar la felicitat a les xarxes la dona de la parella, que ha publicat una foto d’ambdós a Saint-Tropez aquest estiu, com a felicitació d'aniversari al seu marit i també a ella mateixa.

El matrimoni Douglas - Zeta-Jones porta 16 anys junts, des que es van casar l’any 2000 a Nova York. S’havien conegut dos anys abans al Festival de Cinema de Deauville. La parella diu que va ser amor a primera vista