El reporter del programa Alguna pregunta més?, Isma Juárez, és en plena campanya per aconseguir un objectiu. Complicat, però no impossible. Que el concurs Pasapalabra el convidi a participar. 

La sorna de Juárez es mereix aconseguir el seu propòsit. Mentre això no passa, el reporter continua fent amics per les Espanyes amb els seus reportatges des de Madrid on sovint es troba amb la flor i nata de la política unionista. Els de Vox ja han començat a prendre-li la matrícula després que una vegada i una altra els deixi més en ridícul del que ells solets ja s'hi posen.

A les files del PP també té molts amiguis. Un d'ells, l'alcalde madrileny, José Luis Martínez-Almeida, amb qui ha coincidit en diferents ocasions:

isma juarez i almeida

Isma Juárez i Martínez-Almeida (TV3)

En el programa d'aquest dimecres al vespre, nou capítol de la seva relació. Nova demostració del talent de Juárez per treure-li els colors a algú de qui el reporter opina, amb sarcasme, que "aquesta nit torno a veure'm amb el meu millor amic". La trobada sencera, aquest vespre a l'APM. De moment, però, ens conformem amb un petit tast on el reporter li parla de Madrid Central i de bicicletes mentre branda un ram de flors a la mà. Per a qui? Bingo. Per l'alcalde de Madrid. "¿Le puedo dar un regalo?", li diu, mentre Almeida agafa i es mira el ram de flors... "Es de plástico", afegeix Juárez. "Si es de plástico, no te lo cojo", respon Almeida tornant-li el ram. I Juárez: "Son tan falsas como el discurso moderado de Pablo Casado de ahora...":

Amb la "B": "El que els hi fa cada setmana Isma Juárez als polítics de Madrid"... Resposta: "Bum. En toda la cara". Que concursi ja a Pasapalabra. S'ho mereix. I que a l'equipo azul o el naranja hi hagi Almeida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat