La model francesa Marlene Mourreau té greus problemes amb Hisenda. Així ho ha reconegut ella mateixa en una entrevista a ¡Qué me dices!: “Em volen prendre fins i tot les calces”, declara.

Als seus 48 anys, la també actriu explica que en fa dos que no treballa. A Benidorm va tenir la seva última feina, però van deixar de pagar-li i va decidir tornar a Madrid, on actualment hi viu dels estalvis. El deute que li reclama Hisenda s’enfila fins als 50.000 euros: "Que em volen prendre fins i tot les calces. Que no m'importa estar nua i sense calces, però amb els comptes bancaris, no", declara.

Mourreau confessa que està "a zero” i que tots els diners que li queden son per pagar multes. “Quan vaig tornar de vacances no tenia diners ni per comprar al supermercat”, afegeix.

A la mateixa entrevista, la model parla del seu fill adolescent, Gabriel. El va tenir amb el seu exmarit, Michel Guevara, però pel contrari es considera una “mare soltera”. Mourreau assegura que el seu ex no s’ocupa del seu fill “des de fa dos anys” i que, en qüestions de manteniment, “paga quan pot”.