És l’ultima excentricitat de Mario Vaquerizo. El famosíssim marit cantant d’Alaska no ha amagat mai que és addicte a la cirurgia estètica. S’ha retocat la cara, li han tret la papada, s’ha sotmès a una liposucció a la panxa... i ara s’ha fet els pits. Però no per posar-se’n, sinó perquè l’hi redueixin.

Mario Vaquerizo cabells GTRES

GTRES

Fa uns dies, el vocalista de les Nancys Rubias va explicar al programa Anda Ya de Los 40 principales que tenia intenció de passar pel quiròfan per fer-se una ginecomàstia: “Me voy a hacer una reducción pectoral, y lo digo así porque la gente piensa que me quiero poner tetas, pero no. Me voy a quitar una grasita que se me ha acumulado en esa zona, algo normal en los hombres que van cumpliendo años”, explicava aleshores. Unes intencions que ja s’han fet realitat. Vaquerizo ja ha estat intervingut i n’ha tornat a parlar al mateix programa: “Estoy recién operado pero me encuentro muy bien, he pasado un buen postoperatorio y ayer me hice mi primera cura”.

Mario Vaquerizo GTRES

GTRES

Durant les properes setmanes, Vaquerizo haurà de dur faixa com a part del procés de recuperació. Malgrat la forta calor del mes de juliol, s’ho pren amb filosofia i fa broma: “Me gusta ir apretado”, afirma sorneguer abans de tornar a reivindicar, un cop més, la cirurgia plàstica: “Si hay cosas que te hacen sentirte mal y lo puedes solucionar, pues adelante”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat