Poc haurien imaginat els responsables de Renfe, quan van gravar el seu espot publicitari del 1995, que dos dels actors infantils que hi sortien acabarien esdevenint una estrella cinematogràfica i un cantant famós. El primer, Mario Casas. L’intèrpret gallec, que aleshores ja vivia a Catalunya amb la família, es va estrenar a la petita pantalla anunciant el servei de rodalies. “En el cole, las profesoras. En casa, los padres. Y aquí, por lo menos, nos dejan en paz”, recitava assegut en un dels vagons. Al seu costat hi ha una nena rossa que és la seva germana Sheila. I també un noi de cabells negres que pocs anys més tard va guanyar popularitat com a concursant de la primera edició d’Operación Triunfo.

El xaval del mig és Naím Thomas, el triunfito de Premià de Mar que va saltar a la fama als 21 anys quan va participar a OT1 (2001). Tot i que abans de començar una carrera musical, l’artista es va dedicar a fer papers infantils al cinema i la televisió. L’anunci de Renfe es va començar a emetre el mateix any que ell en feia 15, però ja feia un munt de temps que la seva cara sortia a la tele. El 1992 va aparèixer per primer cop en una sèrie, Mission Top Secret, de Howard Rubie; l’any següent va fer la seva primera pel·lícula amb Intruso del desaparegut Vicente Aranda; i el 1996 va formar part del repartiment d’Aquí llega Condemor, el pecador de la pradera, de Chiquito de la Calzada. El 1997 va actuar a Gràcies per la propina, i abans de fer 18 anys, el 1998, va treballar també a Carícies de Ventura Pons.

Naim Thomas GTRES

Naím Thomas es va fer famós quan va participar a Operación Triunfo, l'any 2001 | GTRES

Per la seva banda, Mario Casas va continuar fent anuncis fins que li va arribar una oportunitat en una sèrie. De Telepizza a Scalextric, passant per la colònia Barbie Sirena. Finalment el 2007 va assolir la fama fent d’Aitor Carrasco a Los hombres de Paco. Inoblidable, com ho serà també, a partir d’ara, la seva cara de trapella en un tren de rodalies.