Fa temps que en totes les productores hi ha un nom encerclat en vermell. Una jove actriu que omple la pantalla i que els directors de càsting de les diferents sèries que es fan al país tenen el seu nom ben apuntat: María Pedraza.

maria pedraza casa papel

María Pedraza i Úrsula Corberó a 'La casa de papel'

Una de les estrelles emergents de l'èxit mundial de La casa de papel, l'alumna d'una escola privada, filla de l'ambaixador britànic, que es trobava entre els visitants segrestats pels lladres vestits de vermell amb màscares de Dalí, una actriu que és a totes les salses i a les sèries de més renom dels darrers temps, pel que fa a ficció espanyola, com Toy Boy o Élite o l'esmentada La casa de papel, on precisament coincidia amb qui va ser la seva parella, el famós 'Denver', Jaime Lorente. Una actriu a l'alça a qui no hi ha dubte que la càmera estima. La dels rodatges i la seva pròpia, a jutjar per l'enorme fotogènia que s'observa a les seves xarxes socials.

maria pedraza portada

maria pedraza portada 2

maria pedraza 5

María Pedraza / @mariapedraza_

Fa cinc dies ja va deixar els fans sense paraules amb unes imatges que va pujar a Instagram, relaxant-se a l'hora de regalar-se un bany reparador, que va fer posar els ulls com a taronges als milions de seguidors que té l'actriu.

maria pedraza baño 2

maria pedraza baño

María Pedraza / @mariapedraza_

La intèrpret és de les que té cura del seu Instagram, i s'agraeix. Hi trobem fotos de tota mena, també d'un fet tan senzill i necessari com un bany relaxant. Hem vist el durante i també el després. I què millor que assecar-se a l'aire lliure, en una terrasseta, especialment si la temperatura és bona i tens al costat unes vistes espectaculars com les que ella mateixa ensenya, un mar en calma, com la que transmet ella, reflexiva, i duent només una tovallola al cap.

maria pedraza nua

Una destinació idíl·lica en algun lloc de la costa, amb un mar gairebé més verd-i-blau que el color dels seus ulls. La imatge només porta 16 hores publicada i ja ha rebut més d'un milió de likes. No ens estranya gens.