El seu germà Paco León ja ens tenia força acostumats a ensenyar six-pack, cul i entrecuix al seu compte d'Instagram. Diu que de petit tenia complexe d'esfilagarsat i per això ara, a la que pot es treu la roba.

paco leon4

@pacoleonbarrios

paco leon3

@pacoleonbarrios

Ara qui ha seguit les seves passes ha estat la petita del clan León, María. L'actriu i protagonista d'Allí abajo ensenya lo de allí arriba en una sensual foto que ha revolucionat la xarxa. Apareix nua, ensenyant els pits i ben a prop d'un company de repartiment i amic íntim com és Eduardo Casanova, que l'abraça mirant a càmera mentre ella tanca els ulls banyats tots dos per un sol enlluernador. De fet, és ell qui ha penjat la imatge al seu compte de Twitter.

El més curiós de tot no és tant la foto sinó el comentari que ha posat l'actor d'Aída: cap frase ni paraula, només l'emoticona d'un bistec. Més clar, l'aigua. Possiblement la xarxa triada ha permés que els seguidors de tots dos poguessin veure la foto, que d'altra manera, ho hagués tingut complicat per salvar la censura en un compte com Instagram. Els fans, aplaudint amb els mugrons, les orelles i el que tinguessin a mà per la complicitat i nuesa dels dos actors:

Queda clar que l'estiu ha començat. Per alguns, amb més calor que per d'altres. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat