Una obra de teatre amb el premonitori títol d'Amantes els va unir l'any 2014. Ell, Marc Clotet, català, actor, conegut per Física y química o Amar en tiempos revueltos, entre d'altres sèries, germà d'actriu (Aina Clotet) i fill d'una eminència en la lluita contra la sida, el doctor Bonaventura Clotet. Ella, Natalia Sánchez, madrilenya, coneguda pel gran públic especialment per interpretar el paper de "Teté" a la sèrie Los Serrano.

marc clotet natalia sanchez

GTRES

Clotet feia un temps que s'havia divorciat de la seva anterior dona, la també actriu Ana de Armas, començant una nova relació amb una altra col·lega de professió. Contràriament al que és habitual, tots dos han dut la seva relació amb molta discreció, fins i tot, als seus comptes a les xarxes socials. Només cal donar un cop d'ull als seus Instagrams per comprovar com ni l'un ni l'altre pengen fotos de tots dos junts, sempre per separat. Només les agències gràfiques els han pogut fotografiar en estrenes, esdeveniments o de vacances. 

marc clotet natalia sanchez platja gtres

GTRES

Però ara s'han decidit a penjar una foto junts. Per primera vegada en molt de temps, tots dos han publicat una imatge on se'ls veu a tots dos junts abraçats. Bé, se'ls veu a tots tres. Perquè Marc Clotet i Natalia Sánchez estan esperant el seu primer fill. L'actriu està embarassada de quatre mesos tal i com es pot llegir en el post que ha penjat la parella. Una preciosa foto amb un romàntic missatge dedicat a ella, per part d'ell: "Sense cap mena de dubte, la foto que més il•lusió em fa compartir. Gràcies per ser la millor companya de vida".

Ella ha publicat la mateixa imatge, però esplaiant-se una mica més en els comentaris en el que és el moment més feliç de les seves vides: "Por fin podemos gritar a los cuatro vientos que ¡el año que viene seremos 3 en la familia! ¡Sin duda, la noticia que más ilusión nos hace compartir y el secreto que más nos ha costado guardar!". Sánchez diu que el més complicat aquests mesos era confirmar que tot rutllava i controlar les visites a la nevera: "Quitando algún que otro “asalto” a la nevera, estos 4 meses han sido maravillosos y lo más difícil ha sido guardar el secreto hasta confirmar que todo estuviera bien! Ahora toca disfrutar de cada momento con tranquilidad y cuidarnos mucho. Gracias a [email protected] de antemano por acompañarme en esta gran aventura y gracias a ti, Marc Clotet, por ser el mejor compañero de viaje... ¡COMIENZA LA AVENTURA!".

Una notícia que a l'actor català li arriba mentre està rodant a Mèxic la segona temporada de Por amar sin ley, un serial d'Univision i Televisa on interpreta el paper d'Adrián Carvallo, un advocat espanyol especialitzat en dret internacional.