Marc Bartra i Melissa Jiménez van protagonitzar una romàntica boda en un estiu en què han estat molts els futbolistes que han passat per l'altar. Una cerimònia multitudinària tot just abans de marxar de viatge de noces a Bali, una exòtica destinació que va ser testimoni dels seus primers dies com a marit i muller.

L'exjugador del Barça es troba ara concentrat amb el Borussia Dortmund a Suïssa jugant la pretemporada, però ha trobat un moment per respondre les preguntes dels seus seguidors. Un seguit de dubtes que l'han enviat per Twitter per conèixer més a fons el català. I ha estat l'idioma, precisament, un dels temes que més repercussió ha generat. Com parlen a la seva filla Gala, de gairebé dos anys? 

Melissa, filla d'un expilot i mecànic de Granada i d'una italiana, va néixer a Bèlgica. Amb dos anys, però, la família va mudar-se a Barcelona, on va començar la seva carrera com a periodista esportiva. En més d'una ocasió, de fet, han publicat vídeos parlant català:

Una nena a qui adoren, demostrant-ho amb una fotografia rere una altra acompanyades de tendres missatges: "Perquè ets el nostre motor, la nostra inspiració, la nostra alegria, la nostra raó, el nostre suport... La nostra vida. T'estimo petita Gala. El teu papi, Marc". 

 

Sesión de estiramientos  #galaysuestiramientodeisquio #esagalacomomolasemereceunaola 

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on

 

Un día es un día  |MMG|

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on

 

#haciendolacompra #quemayoresta #asiderapidopasaeltiempo #hacedosdiaseraunbebito 

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on

 

Lo mejor  #felizdiadelpadre #osquiero #losmejorespadresdelmundomundial #papádegala #abuelodegala #papádemeli #memories

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on

Bartra ha confessat, doncs, que parla català a la seva filla. Però aquesta no ha estat l'única mostra de catalanisme que ha compartit. I és que ha confessat que una de les cinc coses sense les quals no podria viure és el pa amb tomàquet:

Un jugador que tot i marxar de la seva terra per jugar a futbol, segueix ben unit a ella.