La gran Elsa Anka, aquest passat dimecres, va viure una nit màgica, plena de retrobaments i envoltada de persones a qui s'estima. Per exemple, del genial Carles Sans, una de les tres potes d'El Tricicle, que al vespre va provocar rialles massives al Teatro Reina Victoria de Madrid amb el seu espectacle ¡Por fin solo!. Un monòleg hilarant que ja van poder gaudir els espectadors catalans i que ara ha anat a veure la presentadora. Com ella diu: "Es delito perderse esta función. Terapia de risa. Maravilla. Recomendadísima".

carles sans
Carles Sans a '¡Por fin solo!' a Madrid

No va ser l'únic retrobament de l'Elsa. Al pati de butaques també es va trobar amb una amiga de tota la vida, algú que com ella, també ha fet carrera davant de càmeres. Una de les actrius catalanes més estimades pel públic, amb qui va coincidir al teatre veient el Carles i que va provocar un moment emocionant entre totes dues: Lydia Bosch"Que t'estimo tant, des de fa tant... P.D.: Desde que teníamos 17 años". Veient les seves cares de felicitat absoluta, queda tot dit:

lydia bosch i elsa anka
Elsa Anka i Lydia Bosch, veient a Carles Sans a Madrid

En la foto, com veuen en primer terme, les dues grans amigues. Però fixin-se en la persona que apareix darrera de Bosch, asseguda a la seva esquerra i amb els cabells blancs. És algú que coneix la Lydia des que va néixer, ja que és, evidentment, la seva mare. No recordem que la intèrpret l'hagués presentat en societat, però ara ho ha fet via xarxes socials, amb un reguitzell d'imatges que emocionen. I que demostren que mare i filla són clavades, com dues gotes d'aigua: el mateix somriure, la mateixa mirada viva i optimista, la mateixa bellesa i la mateixa cara de felicitat.

lydia i mare
Lydia Bosch i la seva mare / @lydiabosch
lydia i mare2
Lydia Bosch i la seva mare / @lydiabosch
lydia i mare3
Lydia Bosch i la seva mare / @lydiabosch

Es veu que mare i filla estan tenint una setmana cultural i que han anat molts dies al teatre. Ahir a veure el Carles Sans, i fa uns dies, també a la capital espanyola, per veure el musical estrella de la Gran Vía de Madrid des de fa molt de temps: El rey león. La Lydia ha volgut començar setembre de la millor manera. I no és una altra que anar del braç de la seva mare, a qui adora, i provocar en ella un somriure que ha fos els seus seguidors. Fans amb la llagrimeta en veure la felicitat de les dues, en veure com d'estupenda està la "marona" de Lydia Bosch, com ella li diu, als seus 93 anys, i que es diu com ella, i en veure quines sentides paraules li ha dedicat l'actriu a la seva mare: "Al teu costat tots els dies están plens de llum marona!! Hacía tiempo que queríamos ir a ver 'El rey león' y ayer por fin pudimos DISFRUTARLO!! Que buen rato hemos pasado!! Que preciosidad de musical!!! Enhorabuena. No hemos podido empezar de mejor manera Septiembre". I què me'n dieu dels hashtags?: #AdoroLosMusicales#PorMuchosMásPlanesJuntas#LaMejorMadreDelMundo#QueSuerteTengo. I tant que sí.

Lydia i Lydia. Orgull de mare. Orgull de filla. Meravelloses.