El cantant Loquillo fa temps que va decidir anar a viure a Sant Sebastià i marxar de Catalunya. El tema del procés és, per un rockabilly unionista com ell, com una pedra a la sabata. Loquillo, per ser feliç, necessita un camió i estar lluny de l'independentisme. Però des de la distància ha dit la seva entrevistat a La Sexta Noche. "A mí se me parte el alma, el corazón, todo, es terrorífico lo que se está viviendo. Yo soy hijo de una Barcelona de los 70 que era la ciudad más transgresora de España".

loquillo catalunya

La Sexta

"Me llegan los desgarros familiares, las familias que se rompen y pienso en la irresponsabilidad de los que nos gobiernan. Solo se podrá salir de ahí a través de la sociedad civil", segueix el cantant. Loquillo ha parlat de Catalunya i de qui ara per ara és el màxim exponent musical de Catalunya, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, Rosalía"¿Qué piensas de ella?", ha volgut saber Iñaki López. I a ell li ha sortit de l'ànima un "están un poco coñazos con el tema. Cuando una inversión de tanto dinero acaba estando presente en el día a día de todo el mundo, hay un porcentaje alto de talento, pero también hay un porcentaje alto de negocio. Ese negocio no me interesa, sencillamente, porque es otro mundo".

La Sexta

Loquillo cantava que siempre quiso ir a L.A. I a Los Angeles és on sí hi anirà Rosalía, quan s'entreguin el proper gener els Grammy de la música... Sí, Loquillo, sí. Rosalía és d'una altra lliga, la de les estrelles mundials. Tra, tra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat