Quan un famós parla del procés els independentistes tremolen. Les cares conegudes no van badar boca ni quan la policia va atonyinar ancianes l'1-0. Però sempre hi ha excepcions. Lolita acaba de concedir una entrevista de preguntes tendencioses a El Mundo. La periodista malda, pregunta rera pregunta, per obtenir un titular contra Catalunya, i Lolita es mereix un enorme olé. Reivindica ser filla de català i es nega a donar la matraca contra el procés. El seu pare, el Pescaílla, té una placa al carrer Fraternitat de Gràcia on va nèixer.

El pare de la rumba catalana té profundes arrels catalanes i Lolita revela que ella pensa jubilar-se a Catalunya: "porque mi padre me tira y porque me siento muy a gusto en esta tierra, vengo mucho a trabajar y la gente me quiere y yo los quiero. Me gusta el mar y me gusta el ambiente que hay". A El Mundo no se'n saben avenir.

lolita  GTRES

GTRES

Com a filla de català reclama un passaport per si algun dia Catalunya és independent. La periodista flipa i insisteix que ha baixat el consum en cultura pel procés. Resposta de la filla de Lola Flores: "Yo creo todo lo contrario, que la gente consume más cultura y más teatro que nunca". A punt de fer 60 anys, està en plena forma i no consenteix que li dirigeixin les opinions. El Mundo no dóna crèdit: una espanyolassa com Lolita que no raja del procés. I li repregunta que els actors catalans, segons El Mundo, estan preocupats per la baixada de les entrades. Lolita impertèrrita: "No es mi caso. Creo que al final la gente va un poco donde le gusta". Zasca!

La periodista té els papers mullats, li diu que la seva obra li està impedint anar cada setmana al xou d'Antena 3 Tu cara me suena. Lolita ja no pot més: "No, la noticia que corre es falsa. Solo falté a un programa, pero porque me puse enferma. Lo compaginaré todo como siempre". El Mundo marxa amb la cua entre cames, ni un trist retret al procés. I Lolita triomfant a TCMS on fa setmanes que lidera per sobre de La voz. Aquest divendres amb un altre incentiu: Llàcer disfressat de Chenoa per imitar-la. En Blau té les primeres imatges:

Chenoaporpartidadoble 4

Chenoaporpartidadoble 3

Antena 3

Els espectadors catalans ja ho saben: divendres a Antena 3 i des d'avui mateix i fins el 7 de gener al Teatre Goya de Barcelona. Lolita fent comèdia a Prefiero que seamos amigos. Una frase que no devia anar per la periodista de El Mundo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat