Pep Guardiola i Cristina Serra es van casar fa tres anys després de ser parella durant més de vint. Una cerimònia que es va celebrar en la més estricta intimitat a l’Ajuntament de Matadepera.

La parella va voler compartir la celebració amb els seus tres fills i 60 amics més que els van acompanyar en un vol privat amb destí a Marràqueix. Entre els convidats, hi podíem trobar al director de cine David Trueba, l’excompany d’equip Guillermo Amor o el cantant -i actualment polític- Lluís Llach.

Aquest últim, que manté una llarga relació amb l’exentrenador del Barça, li va fer un dels regals més especials. Com el mateix Llach explica a l'entrevista amb ElNacional, va interpretar i dedicar la cançó Només per a tu a la parella recent casada: "Vaig pensar que era la meva manera de poder-li agrair l’amistat i moltes coses".

Amor, t’estimo, i tant t’estimo 
que en l’amor meu ets mesura. 
Tu has obert límits al meu vol, 
que amb serenor declinava, 
i avui em crec prop de la plenitud, 
només perquè me la imagines tu. 
Amor t’estima tant i tot l’amor meu. 

I buscaré només per a tu, 
amb la ignorància de sempre, 
paraules dites pels amants 
des de l’albada dels segles, 
i per l’engany del meu amor creuré 
reinventar el llenguatge a cada gest. 
Engany d’amor i veritat de l’engany. 

Amor d’etern recomençar, 
que empenys la meva aventura, 
que proa et fas del meu vaixell, 
quan la mar veus embranzida, 
en qui allibero antiga esclavitud, 
per qui confesso aquesta servitud. 
Amor esclau i llibertat de l’amor.

Anteriorment, Llach i Guardiola ja havien fet gala públicament de la seva amistat. L’any 2012 van deixar un moment pel record quan van interpretar Ara mateix en un concert benèfic al Palau Sant Jordi contra la sida.

L’any 2014, tots dos van tornar a unir les seves forces a través d’un vídeo pel reconeixement del dret d’autodeterminació de Catalunya.