La sempre controvertida presentadora i actriu catalana Leticia Sabater ha reaparegut de nou. Fa ja un parell d’anys que quan arriba el bon temps s’avança a l’estiu i proposa un tema nou, amb l’objectiu que es converteixi en la cançó de la temporada.

Als seus 50 anys, la cantant va deixar tothom bocabadat amb un surrealista videoclip de La salchipapa, de la qual encara se’n parla. Després va arribar Toma Pepinazo, un tema d’electro reggaeton dirigit a vegans. Un altre vídeo difícil definir.

I d’aquí, a presentar aquest Sant Jordi l’últim projecte. De nou molt xocant, en aquesta ocasió els protagonistes són els culs. La seva proposta? Tukutú: moure “culito con culito” i “colita con colita” fent twerking. Ambientat en les platges paradisíaques, Sabater apareix en biquini de nou, demanant a tothom que balli i balli sense parar, movent els malucs i els peus.

Les fotos de culs són una constant al llarg de tot el vídeo, afegint imatges de la catalana movent el seu propi. Ja ha començat a fer-ne promoció, assegurant que el seu objectiu final és que tothom ho balli i canti “com bojos” a discoteques, platges, xiringuitos, festes, bars i més. En només un dia ja ha aconseguit 100.000 visualitzacions.

Aconseguirà que es converteixi en un dels hits més ballats aquest estiu?