La relaxació de Risto Mejide i Laura Escanes en les seves paradisíaques vacances a Tailàndia semblen que només es respira a Instagram. La parella ha publicat unes quantes fotografies idíl·liques de la seva lluna de mel que poc tenen a veure amb els comentaris que escriuen a Twitter.

Si fa pocs dies era Mejide qui carregava contra un mitjà digital per frivolitzar sobre Laura Escanes i la violència de gènere, ara és la influencer qui ha carregat contra una youtuber. Esty Quesada, més coneguda com a ‘Soy una pringada’ responia amb ironia a una usuària que l’acusava de forçar una aparença i una actitud per crear un personatge: “Sí, amigues, youtube és un paper. Quan acabo de gravar em trec la disfressa de gorda, em poso un gloss  natural i sóc Laura Escanes”.

Unes paraules que no van agradar gens ni mica a Escanes, que li va contestar amb un: “Ja t’agradaria, bebè”. La resposta va generar moltes crítiques entre els seguidors de totes dues, ja que una gran majoria va recriminar l’actitud de la dona de Risto titllant-la de prepotent i superficial.

Tot i que Escanes sí que va contestar alguns missatges i fins i tot va publicar un tweet per rebaixar la tensió, Soy una pringada no va entrar al joc. La youtuber és coneguda per les seves àcides crítiques a famosos. Un polèmic vídeo contra la presentadora de Telecinco Carlota Corredera es va convertir en viral superant el milió i mig de visites i fent-la créixer en popularitat. Anteriorment, ja s’havia burlat d’Escanes en un vídeo.