Laura Escanes viu un moment agredolç. Mentre una etapa preciosa de la seva vida acaba, ha encetat una nova aventura professional que la té molt il·lusionada. La 'influencer' s'ha estrenat com a presentadora de televisió al comandament de La travessa, una de les apostes més sòlides de 3Cat. La plataforma de continguts a la carta de la tele pública catalana ja està accessible per a tothom i, agradi més o menys, fa palesa una qüestió en què ningú no acabava de confiar: Escanes triomfa. En qüestió de dies, el 'reality' d'aventures de la corporació s'ha convertit en el contingut més visionat de l'OTT.

laura escanes la travessa tv3
Laura Escanes presenta La travessa a 3Cat. / TV3

Però, i com bé ja hem anat recuperant en les darreres jornades a EN Blau, aquest preciós moment vital ha acabat entelat per una brutal patacada sentimental. Fins fa res, la barcelonina presumia d'estar feliçment enamorada del cantant Álvaro de Luna. Ara ja no podrà presumir d'això, perquè ho han deixat. Sí del seu èxit a la tele d'Internet, és clar. De l'èxit en l'amor: no. En qualsevol cas, la catalana no volia que tot eclipsés la feinada que ha fet perquè aquest projecte tirés endavant. Un cop estrenat, es pronunciava a través dels 'stories', mentre el seu ex-xicot passa completament de donar cap declaració. "Ayer era un día muy importante y no quería que se manchara por nada en el mundo (...). El amor y todo lo bueno es lo que me guardo yo". És tendre.

laura escanes comunicat stories instagram
Comunicat a 'stories'. / Instagram

On sí que s'ha expressat més, abans i després de tot plegat, ha estat a la plataforma X. L'antic Twitter, vaja. "Voy a estar siempre para ti", publicava abans que la bomba esclatés. Obertura de la crònica d'un desamor públic i publicat.

Al cap i a la fi, tothom és lliure d'expressar-se. I tampoc ho feia amb referències directes a l'intèrpret de Todo contigo, de fet. El cas és que, precisament per la cançó que acabem d'esmentar —aquella qui li va dedicar a l'ex de Risto Mejide dalt d'un escenari i que ella du tatuada a la mà— s'emportava el guardó a Millor Cançó en la gala de Los40 Music Awards del passat 3 de novembre. Ell no la va esmentar en el seu discurs quan recollia el premi. Ella el va felicitar a través de la xarxa: "Todo contigo. Merecidísimo y admirándote siempre". Uns dies després, fulminava la piulada. Esborrada de tot arreu. KO tècnic que deixa entreveure que potser tot no està tan bé.

tuit laura escanes
La piulada desapareguda. / X

Ara, però, Escanes ha tornat a pronunciar-se amb una reflexió que deixa clar de cara a la galeria en quin punt es troba ara mateix. El moment de curar les ferides i la resiliència, sembla ser. "Si estás pasando un mal momento y te dicen: 'el tiempo lo cura todo'. Recuerda que no es el tiempo lo que cura, sino lo que hacemos con ese tiempo. Cuídate". Pura filosofia del desamor. Els internautes l'han animat en les respostes, assumint que viu el dol d'acabar una relació quan l'estima està descompensada. El drama de no ser correspost, que ja se sap que mai no és fàcil.

Remetre a mantres buits per sortir d'un tràngol mai no és la solució. Reinterpretar-los pot ser la clau. Això procura fer ella.