Saben a quant puja la fortuna de Julio Iglesias? Segons la revista Forbes, a uns 850 milions de dòlars. Part d'aquests milions els ha aconseguit no pels royalties generats per "Wendolyne", "Por el amor de una mujer" o "Me va, me va", sinó pels seus negocis inmobiliaris. Primer, al formar part del Grupo Puntacana, invertint en resorts de luxe i camps de golf en aquesta zona de la Repúblicana Dominicana, on hi passa llargues temporades i on es recupera de les seves xacres per tornar a donar un concert (no ho fa des de fa un any i mig). Però Julio Iglesias té una pedra a la sabata pel que fa als seus negocis. Té una parcel·la a la zona d'Indian Creek, a Miami, un dels llocs amb més milionaris per quilòmetre quadrat...

www.thejills.com

Però ningú li vol (o li pot) comprar. Fa mig any que l'ha posada a la venda pel mòdic preu de 100 milions d'euros. Pecatta minuta

indian creek

www.thejills.com

 Situat a poc més de deu minuts de la popular Miami Beach, es tracta d'un terreny de gairebé 3.000 hectàrees d'una zona coneguda com el 'búnker dels multimilionaris'. L'agència The Jills, l'encarregada de gestionar-li la venda, inclou en el paquet quatre lots amb vistes a la Badia de Biscaia, els únics que estan a la vora del mar i encara sense edificar. Els terrenys compten amb una superfície de 29.700 metres quadrats i li van costar al cantant 'poc més' de 15 milions de dòlars, fa sis anys. L'artista està pensant marxar a viure amb la seva nombrosa família al Panamà. Però abans de fer-ho, tot i que sembli mentida, necessita cash. O potser és que n'està tip dels seus 85 veïns. Sí, sí, aquesta xifra exacte. Perquè a Indian Creek només hi ha 86 persones que hi tenen casa, entre ells, la Victoria's Secret Adriana Lima, la cantant Beyoncé i el seu marit Jay-Z o el xeic de l'Aràbia Saudita Mohammed al Fassi.

beyonce

@beyonce

Els passats nadals el mateix Iglesias publicava un missatge a Instagram passejant en un cotxet de camp de golf per la seva mansió amb el seu nou gosset Berklee. Però sembla ser que el gos és l'únic que vol seguir vivint allà. Perquè la intenció del pare de vuit fills (a l'espera del que passi amb la paternitat de Javier Sánchez) era que Enrique, Chábeli o les bessones Victoria i Cristina es construissin en aquest terreny les seves llars. Però tal i com va reconèixer el mateix cantant al Miami Herald, "els meus fills han crescut i volen viure en diferents parts del món".

 

En la casa de Miami estas navidades con Berklee, el nuevo integrante de la familia Iglesias.

A post shared by Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial) on

De moment, doncs, Julio continua a l'espera de vendre aquesta parcel·la. Potser si hi inclogués en el pack un cartell signat posant-hi "Esta casa es tuya, y lo sabes", li sortirien compradors de sota les pedres. Per cert, si han anat corrent a trencar la guardiola en forma de porquet i han reunit els 100 milions d'euros, que sàpiguen que quan visquin a la casa de Julio Iglesias, podran dormir tranquils... La zona compta amb el seu propi departament policial, que treballa 24 hores al dia per vetllar per la seguretat dels veïns.