Són moltes les veus que des de fa uns mesos s'alcen per exigir justícia, respecte, defensa i seny amb el món de la cultura. La indústria més vergonyosament vilipendiada des de l'inici de la pandèmia. Els teatres i cinemes van ser els primers en tancar i els darrers en reobrir. Per no parlar de les mesures que s'hi han pres, que si les comparem amb altra mena d'escenaris, més val que més d'un es tapi.

joel joan faqs

Joel Joan (TV3)

Joel Joan és un dels elements més actius en dir a les coses pel seu nom. L'actor, director i creador està tip de veure imatges dantesques al seu entorn mentre comprova com el retorn als teatres és considerat gairebé com un pecat capital, amb unes mesures extremes que no es prenen en bars, carrers o, com ha pogut constatar, vagons de metro. Aquest matí ha estat testimoni d'una foto amb moltes persones a pocs centímetres de distància. I com diu ell: "Aquí tot normal. Al teatre... ja un altre dia, en tot cas". Un comentari carregat de raons que ha estat àmpliament comentat:

Farien bé els polítics d'escoltar veus com la de Joan.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat