Quan algú li busca les pessigolles a Joel Joan, sap que corre el risc de sortir escaldat. O com a mínim, de que l'actor i director respongui de manera fulminant. Ho ha demostrat, per exemple, quan un usuari a la xarxa li ha posat en dubte el que ell (i molts altres) pensem: que la cultura és NECESSÀRIA. Li diuen: "¿Y desde cuando el teatro es un bien esencial? Lo que hay que hacer es quedarse en casa y punto. Y dejarse de chorradas de teatro, cenas y juntarse gente porque si". La resposta de Joan, per a emmarcar:

El director d'Escape room defensa davant qui sigui la seva passió i la seva professió. I tres quarts del mateix és el que fa amb el seu país. No dubta en assenyalar amb un dit acusador qui i quan calgui, que menystingui Catalunya o que vagi directament contra la possibilitat de la independència. Especialment, de les Espanyes més retrògrades, feixistes i aniquiladores de llibertats.

joel joan el crac

Joel Joan (TV3)

Ara acabem de tenir una nova prova de com se les gasta la (in)justícia espanyola. L'enèsima bajanada, respecte cremar banderes, que segons el TC, no poden emparar-se sota la llibertat d'expressió. I de banderes  ha parlat Joan a les xarxes socials. Ha deixat clar que ell vol tenir la llibertat de cremar, si vol, una bandera, la senyera:

El que cada dia està més cremat amb l'Estat espanyol, i amb raó, és Joel Joan. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat