Jesé Rodríguez és un jugador canari que va guanyar dues Champions amb el Reial Madrid i que apuntava a estrella. Però la seva carrera ha anat en picat al mateix temps que les misèries de la seva vida personal van a l'alça. Ella i la seva ex podrien protagonitzar una versió hardcore de Mujeres y hombres y viceversa.

L'ex tronista Aurah Ruiz i l'ex jugador madridista, Jesé Rodríguez, estan traient a la llum, no ja els draps bruts del matrimoni, sinó les clavegueres més pestilents de la parella. I posant-hi el seu fill pel mig. Una situació similar a la que va denunciar també una altra ex d'un antic jugador del Madrid, Roberto Carlos

 

A post shared by Jesé Rodríguez (@jeserodriguez10) on

 

A post shared by Aurah Ruiz (@aurah.ruiz) on

L'ara jugador de l'Stoke City i la model van tenir una relació, ja extingida, fruit de la qual va néixer un fill en comú, Nyan. Un nadó que des que va néixer està a un hospital de Madrid degut a una malaltia. Segons ella, que no se separa ni un moment, Jesé se'n ha desentès totalment del seu fill, i és ella l'única que se'n cuida. És ella la que ha hagut de fer vida a urgències per estar al costat del petit. I amb el futbolista s'ha mostrat contundent amb uns missatges a les xarxes despietats. El qualifica de perro sin corazón en amunt:

aurah1

 aurah2

Ruiz vol que tot el món sàpiga com se les gasta Jesé i no dubta en exposar la seva veritat. Mentrestant, ell calla i s'ha limitat a escriure de tant en tant algun missatge adreçat exclusivament a l'amor pel seu fill.

jese

Però ara la mare ha muntat en còlera. El seu ex ha tingut uns dies de vacances, aprofitant que les lligues internacionals estaven aturades pels partits amistosos de seleccions. I què ha fet Jesé, segons la seva ex parella? Visitar el fill a l'hospital? No. Tot el contrari. Textualment, beber, fumar y follar...

aurah3

Han passat nou mesos des que va néixer Nyan, que continua lluitant per estar sa... Esperem que els metges se'n sortin... Perquè el que és posar fre a la guerra dels seus pares no sembla possible.