Jennifer Aniston és una de les actrius més conegudes del món. A qualsevol racó del planeta saben qui és la intèrpret que durant deu temporades li va donar vida a la Rachel Green, un dels sis amics de Friends que van canviar la història de les sit coms televisives. 

jennifer aniston friends

jennifer aniston cotxe

@jenniferaniston

Després, la carrera de l'actriu nordamericana ha tingut més baixos que alts, amb participacions en comèdies que no passaran a la història del cinema. Pel que fa a la seva vida personal fora dels platós, també és una persona de la que s'han escrit rius de tinta, sobretot, sobre amb qui ha estat o ha deixat d'estar a nivell sentimental, amb especial dedicació al temps que va ser parella de Brad Pitt.

jennifer aniston i brad pitt

D'ella s'ha dit i escrit de tot. El que fa i deixa de fer. Com és i el que li agrada. Però fins i tot ella, algú mundialment conegut, té secrets que els seus fans desconeixien. Fins ara. Aquesta setmana ella i Lisa Kudrow (Poebe Buffay) van tenir una conversa online sobre la sèrie que les va catapultar a la fama eterna. I els seus seguidors van quedar en xoc quan van veure una cosa al cos de la seva actriu idolatrada que no tenien controlada: dos tatuatges als canells idèntics, dos números '11' que desconeixien que tingués.

jennifer aniston tatoos

@agerson24

jennifer aniston i lisa kudrow

Va ser veure els tatuatges i començar a especular en 3, 2, 1. Alguns van voler veure la voluntat de l'actriu de reprendre-ho on ho van deixar i fer la tan somiada temporada 11 de Friends que mai no es va arribar a grabar. Però no és res d'això. Segons ha revelat una íntima seva a la revista People, Aniston és "una persona molt espiritual" que li dona molta importància a les dates i les xifres i als seus significats. I el número 11 té una importància especial per a ella: el primer 11 és per la seva data de naixement (11 de febrer de 1969) i el segon, en honor al seu gos Norman, que s'estimava amb bogeria i que va morir l'any 2011.

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat