És un dels actors més emblemàtics del món del cinema de les darreres dècades. Jeff Bridges, intèrpret mític que ha regalat el seu talent en nombrosos films, Corazón rebelde, Los fabulosos Baker Boys, Comanchería, Tron, King Kong, El rey pescador, Valor de ley o El gran Lebowski. I precisament, agafant un personatge icònic, el d'aquesta darrera pel·lícula, 'El Nota', ha fet un comunicat que ha deixat glaçats els milers de seguidors que té tant a la indústria com entre els espectadors.

jeff bridges el nota

Jeff Bridges, 'El gran Lebowski'

Bridges té càncer. I així ha estat la manera com ho ha anunciat:

"Com 'el Nota' diria... Nova m..da ha sortit a la llum. M'han diagnosticat un limfoma. Encara que és una malaltia greu, em sento afortunat de tenir un gran equip de metges i el pronòstic és bo. Estic profundament agraït per l'amor i el suport de la meva família i amics. Gràcies per les seves oracions i bons desitjos". Un anunci on ha aprofitat per crear consciència en els ciutadans americans del que han de fer d'aquí a pocs dies: "I, ara que tinc la seva atenció, si us plau recordin anar a votar". Geni i figura.

jeff bridges valor ley

Jeff Bridges a 'Valor de ley'

Amb gairebé 100 pel·lícules, més de 50 anys de carrera, set nominacions a l'Òscar, una estatueta i el reconeixement de tot Hollywood, Bridges és un dels actors més consagrats de la seva generació. I ara, ja està preparat per fer front a aquest difícil cop que li toca viure, aquest càncer que afecta el sistema immunitari encarregat de combatre els agents nocius per l'organisme. Tota la força del món.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat