El confinament ha fet que molts dels que estan a casa seva aquests dies estiguin enganxats a les plataformes de sèries i pel·lícules. Estar tancats a casa ha fet, casualment, que els espectadors devorin en poc temps la nova entrega d'una sèrie amb gent confinada en un edifici. Quarta temporada d'els lladres vestits de vermell amb cara de Dalí de La Casa de papel.

lorente3

@jaimelorentelo

Un dels membres de la banda és Denver, interpretat per l'actor Jaime Lorente. Lorente està, com tothom, confinat a casa. No està sol. Viu amb la seva gata i la seva parella, la també intèrpret María Pedraza, que va coincidir amb ell, precisament en aquesta sèrie, i també a una altra d'enorme èxit, Élite.

lorente3¡ i pedraza

@jaimelorentelo

Lorente i Pedraza estan sols al seu pis, amb la gata... Però com si no ho estiguessin. Sembla que convisquin amb una quarta en discòrdia que va donant el parte del seu dia a dia a algunes revistes del cor. Una veïna indiscreta que no només es limita a posar-se al seu balcó a espiar-los com un James Stewart amb la pota enguixada... També els hi fa fotos, evidentment, sense el seu permís, i les intenta col·locar.

lorente fumant

@mariapedraza_

I Jaime Lorente ha esclatat. I contraataca. Una publicació pujada al seu Stories d'Instagram on ensorra la curiosa veïna:

lorente

@jaimelorentelo

Seguirem atents a aquesta sèrie documental.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat