Els canvis físics entre les estrelles de Hollywood són habituals i no sempre per una qüestió d’exigències del guió. Aquest és el cas de Jack Nicholson, un dels actors més ben valorats de tots els temps (12 nominacions a l’Oscar), gràcies al gran ventall de registres durant la seva dilatada carrera.

Als seus 80 anys, el protagonista d’El Resplandor, porta un temps allunyat dels rodatges i prefereix passar el temps lliure veient partits de l’NBA. Considerat un dels fans més il·lustres dels Lakers, Nicholson s’ha deixat veure a l’Staples Center de Los Ángeles amb un aspecte diferent del que ens tenia acostumats els darrers anys. Alguns dels seus fans han mostrat la seva inquietud i preocupació al respecte.

 

A post shared by Lower Annex (@lowerannexla) on

Més enllà del partit entre els dos equips de la ciutat de Los Ángeles, moltes mirades es van centrar en l’actor que se’l va poder veure acompanyat pel seu fill Ray, el boxejador i campió mundial Floyd Maywearher i molts quilos extra. Les imatges de Nicholson amb una camisa blava desbotonada i menjant a peu de pista ja han donat la volta al món i és pràcticament inevitable comparar-les amb les de temps passats.

Malgrat el sobrepès i el seu aspecte desmillorat, l’intèrpret sembla la mar de feliç al seu seient VIP dels Lakers, on no perd el característic somriure que l'ha acompanyat tots aquests anys.