Ivonne Reyes no passa un bon moment personal. Fa pocs dies va ser intervinguda d’urgència perquè li fos extirpat el tumor ocular que amenaçava amb provocar-li seriosos problemes de visió. I ara ha confessat un drama silenciat, fruit de la turmentosa relació amb Pepe Navarro, que l’ha perseguit fins ara.

ivonne Reyes GTRES

GTRES

La presentadora veneçolana de 51 anys explica a Lecturas que la relació amb el seu ex la va dur, gairebé, a la mort: “Una vez llamé a Pepe y le dije que no podía más, que me había tomado un bote de pastillas. La reacció de l’home que era aleshores la seva parella deixaria glaçat qualsevol: “Vino a mi casa y me recogió. Me dejó en la esquina del hospital para que entrara sola a urgencias. Me salvaron por muy poco.

Ivonne Reyes   Instagram

@ivonnereyest

Pepe Navarro i Ivonne Reyes es van conèixer el 1995, quan van treballar junts a El gran juego de la Oca. Han hagut de passar 20 anys perquè ella faci públic el calvari que va patir al costat de la seva exparella i reveli un intent de suïcidi. De la seva relació amb el presentador en van resultar tres embarassos. Dos dels quals van acabar en avortament, malgrat que ella assegura que no volia fer-ho: “El dolor del alma y físico fue horrible. Para mí fue un golpe muy fuerte. Yo soy antiaborto. La tercera vez que me quedé embarazada esperé al cuarto mes para decírselo. Quería terminar esa relación que me estaba haciendo daño. Me dije: O tengo este hijo o no salgo de aquí nunca”.

Pepe Navarro   Mi casa es la tuya Twitter

Mediaset

L’únic fill d’Ivonne Reyes, Alejandro, va néixer l’any 2000, i malgrat que Pepe Navarro li va negar la paternitat, el jutge l’hi va atorgar legalment l’any 2012. Del noi, que ara farà 19 anys, la mare diu que “ha sufrido constantes faltas de respeto de su padre y de su entorno. Lo ha pasado muy mal”. Malgrat que es van separar fa un munt d’anys, Ivonne Reyes confessa preocupada que encara se sent vigilada per Pepe Navarro, a qui acusa de ser un controlador.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat