Ja ha començat Supervivientes 2019. Els 18 concursants de l’edició d’aquest any ja són a Hondures, lluitant per guanyar el premi final de 200.000 euros. Des de Madrid, Jorge Javier Vázquez, recuperadíssim de l’aneurisma que va patir fa un mes i mig, va presentar ahir a la nit una gala inicial que comptava amb l’expectació màxima de veure Isabel Pantoja saltant de l’helicòpter per arribar a l’illa on viurà les properes setmanes.

jorge javier vazquez pantoja

Mediaset

Telecinco ha pagat una milionada per a que la cantant estigui amb ells i ho volen rendibilitzar al màxim. Si fos per ells, la tindrien lligada de mans i peus perquè no fugi a la primera de canvi. La primera evidència que Mediaset tindrà tothom atrapat fins el darrer moment per veure el que fa la Pantoja va ser l’arribada que li van preparar ahir a la nit: la darrera a saltar de l’helicòpter, després d’una llarga espera i molta publicitat.

Quan per fi va arribar el moment, el presentador de Badalona ho tenia claríssim: “En estos momentos estamos viviendo un momento histórico en Mediaset. Jamás hubiera imaginado que te iba a tener como concursante en un reality”. La folklòrica, feta un mar de llàgrimes, enviant petons a la família i tot Espanya: “¡Quiero decirle a mi familia que estoy bien. Quiero mandarle todo mi cariño a mi madre, a mis hijos, a mis fans, a toda España entera!”.

isabel pantoja helicopter plora 2 supervivientes

isabel pantoja helicopter peto 2 supervivientes

Mediaset

Semblava que la Pantoja es faria enrere i que no es llençaria des de l’helicòpter: “Tengo mucho miedo”, deia. Però va acabar fent el cor fort i va saltar. Això sí, com un gripau. El salt de la tonadillera va ser un desastre, amb les cames tan obertes que es va clavar un cop de cul important. Miraculosament no es va fer mal i la xarxa es va omplir de memes amb la caiguda de la cantant.

Que la imatge d’Isabel Pantoja és un reclam enorme per a Telecinco és més que evident. Només cal veure les dades d’audiència d’ahir a la nit. Amb un 36,5% de quota de pantalla i més de 4 milions d’espectadors, la gala d’ahir va ser l’estrena més vista de la història de Supervivientes.