No ha estat el primer, ni serà l'últim. De casos de joves promeses i d'actors i actrius que canvien de vida radicalment, n'hi ha molts. Sovint, perquè la indústria televisiva i cinematogràfica els ha girat l'esquena de la nit al dia. D'altres vegades, per una voluntat de fer una altra cosa que els ompli més. Un nou intèrpret ha passat a formar part de la llarga nòmina que després de provar les mels de l'èxit, ara les seves vides professionals han anat per uns altres camins allunyats dels focus. Estem parlant de Frankie Muniz.

frankie muniz2

@frankiemuniz4

Ell era el protagonista d'una sèrie molt popular durant la dècada dels 90, Malcom in the middle, sèrie que va interpretar amb 14 anys. Però als 20 va decidir fer un gir de 180 graus.

Muniz va deixar enrere els platós de televisió i va provar sort en diferents alternatives, tal i com expliquen al diari El Mundo: va ser pilot  de cotxes, però després de diferents topades, fractures i problemes cerebrals, ho va deixar. També va formar part de diferents bandes de rock, tocant la bateria. Però el canvi total de rumb el va prendre quan es va casar amb la seva parella. Ell i la seva dona han decidit ser uns emprenedors i posar-se a vendre oli per tot els Estats Units: "Vull ser el rei de l'oli", és la declaració d'intencions.

frankie muniz oli

@frankiemuniz4

I és que ell i la dona dirigeixen una botiga situada en mig del desert, des d'on van amunt i avall explicant les bondats de l'or líquid a qui li vulgui fer cas. Veurem com li va.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat