Francesc Cuéllar és un dels joves actors catalans amb més futur del panorama actual. El cuc de la interpretació li va arribar de ben petit: anunci de TV als sis mesos de vida, grups de teatre al seu poble, Sant Sadurní d'Anoia i un paper a Kubala, Moreno i Manchón, li van marcar el camí.

francesc cuellar

@francesccuellar

L'actor i director ha desenvolupat bona part de la carrera al teatre, però en televisió també es prodiga de tant en tant. Com ara, on el podem veure en la ficció diària de TVE, Mercado central, interpretant el personatge de Germán de la Cruz.

Ara ha aprofitat uns dies de descans i ha marxat a Playa Mujeres Papagayo, a Lanzarote, amb un bon amic i company de repartiment a la sèrie, l'actor madrileny Dani Luque, que interpreta el paper de Samuel.

francesc cuellar i dani luque

@francesccuellar

Tots dos han desconnectat en un paradisíac indret, gaudint del sol i les bones temperatures, amb una fotografia francament suggerent, en pilotes, i posant-se la mà al paquet per protegir-se dels rajos solars i de la censura de la xarxa. Cuéllar només ha publicat aquesta. Luque estava més juganer i s'ha fet alguna foto més, de bocaterrosa i fent morritos.

francesc cuellar platja despullat

@francesccuellar

luque despullat

@daniluque1

Una bona manera d'agafar forces.