L'estiu esgota els seus darrers raigs de sol i altes temperatures. Però la canícula encara no ha marxat del tot, i tot i que ja hem començat setembre i gairebé tothom ha tornat de les seves vacances, hi ha qui encara aprofita a la mínima que el termòmetre puja una mica per capbussar-se i regalar-se una remullada a l'aigua. Maribel Verdú és d'aquestes.

maribel verdu5

Maribel Verdú (@maribelverdu)

La magnífica actriu espanyola, una de les grans d'aquest país, no s'ho ha pensat i els darrers dies ha publicat un parell de fotografies demostrant que ella, a la piscina, es troba com peix a l'aigua. Des de ben jove va enamorar mig país i part de l'altre amb el seu talent davant la càmera, amb la manera com es posa dins la pell de personatges de tota mena i amb el seu somriure quilomètric.

maribel verdu4

Maribel Verdú (@maribelverdu)

maribel verdu2

Maribel Verdú (@maribelverdu)

A punt de celebrar els 50 anys, la intèrpret de tantes pel·lícules inoblidables del cinema espanyol de les últimes dècades s'ha fet fotos en una piscina deixant constància de com de relaxada es troba. En la primera, se la veu radiant, només la cara, acompanyant la imatge amb un missatge cap a la seva parella. En la segona, amb un pla més obert, se la veu feliç i totalment nua, però havent de prendre les preceptives mesures de cara al puritanisme d'Instagram i les seves tisores de censura. Dues emoticones en forma de flor que no amaguen la bellesa d'una fotografia que ha estat molt aplaudida pels seus seguidors:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💦💦

A post shared by bel verdu (@maribelverdu) on

Maribel Verdú, una de les imatges més refrescants d'un estiu que ja s'acaba. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat