Hi ha ganes de Shakira. Ganes de tornar-la a escoltar i de veure. I l'espera és a punt d'acabar. Perquè aquest divendres s'estrena el nou videoclip de la colombiana, corresponent al tema que va gravar amb els Black Eyed Pies, Girl like me. Una noia com jo, diu Shakira. Però com ella no n'hi ha dues.

shakira riu

Shakira (YouTube)

Una de les cantants més imponents de tot el planeta, amb una veu prodigiosa i una imatge i un look rotunds. I la nova mostra la tindrem d'aquí a menys de 24 hores. Però per anar fent boca, ella mateixa ha publicat un avançament que ha fet embogir les xarxes socials. Una foto que indica per on aniran els trets al videoclip i on se la veu amb un look demolidor, meitat amazona meitat Flashdance

shakira banyador3

Shakira (@shakira)

La de Barranquilla apareix en una foto en blanc i negre, amb una cinta que cobreix el seu front, un top, un body de fer esport i unes mitges de malla, d'esquena, i posant els fans amb els ulls com a taronges. Una foto que ha esdevingut viral i que en poc més de 16 hores, és a punt d'arribar als dos milions de likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ganes que passin les hores i veure el videoclip sencer.