Una de les cançons més conegudes d'Alejandro Sanz és Cuando nadie me ve, frase que li va como anillo al dedo a la foto que el mateix cantant ha publicat recentment al seu compte d'Instagram. 

alejandro sanz mobil 2

Alejandro Sanz (@alejandrosanz)

Una de les coses que més es troben a faltar en aquests temps de coronavirus són les reunions entre amics. El número de persones que poden coincidir al voltant d'una taula cada vegada es torna a reduir més, potser per això, el músic ha tingut morriña de tornar a reunir-se amb algunes de les amistats que ha fet al llarg de la seva carrera. Persones que comparteixen professió, vivències o gustos i amb les que celebrar sopars on corri el vi i el tiberi, per posar només dues coses que ens podem trobar en sopars d'aquesta mena. Però n'hi ha més. Potser les postres. Un detall en una foto publicada per ell mateix ha desfermat la imaginació de la xarxa, que no dona crèdit.

alejandro sanz la voz

Alejandro Sanz (@alejandrosanz)

"Te quiero en mi equipo", que diuen a La Voz. I el que van voler en su equipo una nit sense especificar, va ser una altra cosa, segons els comentaris dels seguidors del cantant. En la foto apareix el mateix Sanz al costat de Joaquín Sabina, Juanes, Antonio Carmona i Juan Luis Guerra. Se'ls veu cofois i somrients després d'un bon àpat. Escriu: "La calidad de la foto no es buena. Pero la calidad humana en ella es inmejorable". Parlant de qualitat, hi ha una mena de taca, alguna cosa damunt un mòbil que tot i que la qualitat de la foto no és bona, ha estat suficient per generar curiositat sobre què és:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La calidad de la foto no es buena. Pero la calidad humana en ella. Inmejorable. #Friends #Love #Live #TBT

A post shared by Alejandro Sanz (@alejandrosanz) on

Alejandro Sanz, Joaquín Sabina, Juanes, Antonio Carmona i Juan Luis Guerra (@alejandrosanz)

alejandro sanz sopar2

alejandro sanz sopar3

La imaginació de la xarxa s'ha desfermat i hi ha moltes especulacions, totes elles passant-se de la ratlla:

alejandro sanz sopar comentaris 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat