Tenir més de 26 milions de seguidors a Instagram implica que són moltíssimes les persones que estan esperant amb candeletes qualsevol publicació que pengis a la xarxa. Això és el que li passa a l'actriu espanyola Ester Expósito. La seva llista de seguidors només fa que créixer, al mateix nivell que l'expectació que desperta amb cada nova foto o vídeo. Alguns dels que ha publicat han batut rècords, com un ball que es va marcar mirant a càmera en confinament que ha estat visionat de manera massiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ester 🌙 (@ester_exposito)

Acaba d'estrenar la pel·lícula Mamá o papá, que ha acompanyat amb un desembarcament als Estats Units per via de publicacions com la revista Bello, que l'ha triat per la seva portada i en un ampli reportatge en pàgines interiors, canvi de look inclòs. Al magazine s'hi veu la protagonista d'Elite amb unes fotos brutals. Guapíssima i amb un element distintiu pel que fa a la imatge a la qual ens tenia acostumats: ja no duu la seva habitual cabellera rossa, sinó que s'ha tenyit els cabells de color molt fosc i s'ha fet una llarguíssima i espectacular trena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLOmag (@bellomag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLOmag (@bellomag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLOmag (@bellomag)

"El año nuevo empieza a partir de esta foto", "Mamasita", "Diosa", "Morena mía", "Esa trenza es capaz de dar la vuelta al mundo"... Elogis unànimes. És el seu moment. Ganes de tornar-la a veure davant la pantalla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat