Elsa Pataky i Chris Hemsworth són una de les parelles de Hollywood més envejables. La seva química està demostrada sobradament, viuen tan tranquils aliens als focus de Los Angeles a l'Austràlia natal de l'actor, i junts han format una família feliç amb els seus tres fills. L'actor es prodiga més que l'actriu en la gran pantalla, sent un dels intèrprets més cobejats per les grans productores per arrossegar més públic a taquilla. Thor, Los Vengadores, Los Cazafantasmas, Men in black International en són els darrers exemples. 

elsa pataky chris hemsworth4

@elsapatakyconfidential

En molts d'aquests films, Hemsworth ha deixat constància del seu talent, especialment en el terreny de la comèdia. I els fans cauen rendits en massa a les seves virtuts interpretatives, però també a la seva bellesa. Considerat un dels sex symbols de la indústria, amb un treballat cos a base d'exercici, els guions que li arriben intenten incloure, amb l'excusa que sigui, una seqüència on llueixi pectorals i poca roba. Però sembla que a qui no li fa molta gràcia que aparegui així és, precisament, a la seva dona.

L'actor ha explicat en una entrevista al programa de ràdio Kyle and Jackie Show que a la seva dona no li agrada que ell es despulli en públic a les pel·lícules.

elsa pataky chris hemsworth3

@chrishemsworth

Textualment ha dit: "Està farta que em tregui tant la roba als films. Per ella no és gens sexy veure'm en segons quines seqüències", ha reconegut abans que s'estreni una nova pel·lícula seva, on precisament tornarà a lluir tors nu, Down Under Cover. De moment, Hemsworth ja ha anunciat que probablement es prendrà un any sabàtic lluny de les pantalles per poder estar amb la família i exercir de pare, cosa que no pot fer sovint per les exigències dels rodatges.

elsa pataky chris hemsworth5

@elsapatakyconfidential

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat