Elisabet Casanovas i Joana Vilapuig, dues de les actrius amb més projecció de la cantera de joves artistes que té Catalunya. La primera, coneguda per haver interpretat la Tània a ‘Merlí’. La segona, per haver fet de Cristina a ‘Polseres vermelles’. Tant l’una com l’altra coneixen l’èxit perquè han treballat a les sèries amb més tirada que ha fet TV3 els darrers anys. I això, és clar, uneix. A més de famoses (sobretot entre el públic ‘millennial’) i talentoses, Casanovas i Vilapuig són bones amigues. És per això que marxen juntes de vacances.

elisabet casanovas merli tv3

joana vilapuig polseres vermelles tv3

TV3

Aquest agost, la parella d’actrius ha visitat Menorca. Ho han fet amb un altre bon company, el també actor de ‘Merlí’ Iñaki Mur. I és precisament a l’illa on s’han fet aquesta fotografia, fent topless a la platja i banyant-se rialleres al mar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisabet Casanovas (@elisabetct) on

Estratègicament col·locades amb l’aigua fins a l’alçada dels pits perquè Instagram no els censuri la fotografia (una altra actriu catalana, la barcelonina Leticia Dolera, ha tastat aquesta medicina fa només un parell de dies). La publicació triomfa al perfil de l’Elisabet i ja compta amb més de 30.000 ‘likes’.