Una de les sèries que més adeptes enfervorits té, històricament a Espanya, és Aquí no hay quién viva, o La que se avecina o com li vulguin dir segons en quina cadena l'emetin. Capítols i més capítols d'una comèdia que fa anys que s'arrossega i que fa les delícies d'un públic rendit a la peculiar comunitat de veïns. Una sèrie per on han passat infinitat d'actors i actrius, personatges inoblidables i d'altres que han passat sense pena ni glòria. Entre els més recordats, 'Josemi', el fill superdotat del senyor Cuesta que vivia al videoclub del carrer Desengaño, 21. Va participar en la sitcom des del 2003 fins al 2006, quan era un nen de poc més de 12-13 anys. Després, amb el salt de la sèrie a Telecinco, es va transformar en un díscol adolescent de La que se avecina que responia al nom de Fran.

josemi2
Edu García, quan feia de 'Josemi'

Josemi ha crescut. O el que és el mateix, l'actor que li donava vida, Eduardo García. I té un altre nom artístic, Dudu, un músic de hip hop al que no li agraden moltes de les coses que l'envolten, com el maltractament als animals. L'exactor va criticar fa un temps durament els circs d'animals i els animals abandonats massivament. Ara, Dudu ha reaparegut en un podcast, Club 113, on ha repassat el seu present i el seu passat televisiu, i com de la nit al dia va passar a tenir molts diners. També s'ha mullat sobre Hisenda: “Me podría quejar de Hacienda, que son unos pussies y que cuanto más tienes más te quitan. El palo más duro que me ha dado a mí Hacienda... aunque también gané bien, todo hay que decirlo y no voy a ir de pobrecito. Ese año gané dinero, pero me quitaron 6.800 euros”. García ha reaparegut molt canviat, gairebé irreconeixible, amb menys quilos i cabells, amb una samarreta de futbol americà i com a curiositat, només entrar a l'espai amb sofàs on han gravat la conversa, duia un objecte a la mà que ha cridat l'atenció dels tres autors del podcast: "¿Eso es un peta, no?", li pregunten. I ell respon: "Me han dicho que cómo en casa, pues... Aparte, es medicina, mira mi colega cómo está, necesita un antiinflamatorio natural, claro":

edu garcia
Eduardo García, Dudu, a la dreta
edu garcia2
Eduardo García, Dudu
edu garcia3
Eduardo García, Dudu

El colega és Charflex, un músic del mateix estil que ell, que l'ha acompanyat i que ha entrat a escena amb la cara feta un quadre, ple de blaus sota els ulls i un tall al llavi: "Estoy hecho un Cristo, ¿eh? Tengo una montada aquí". "Hostia, brother, el ¡ojo derecho con sangre dentro, ¿eh?!". Volen saber què li ha passat al bro d'Edu García i ell mateix ho explica: "Pues nada, tonterías, hermano, cosas que pasan. Idiotas que te ven solo, van cuatro... se tiran... No es la primera ni la última. ¿Quién no se lleva un golpe alguna vez? Y los que quedan, pero bueno. Me han partido piños, el ojo... yo estoy curado de espantos, ya".

charflex
Carlos Martínez, Charflex

Eduardo García, Dudu, ha reflexionat sobre com li ha anat la vida i ha reconegut que "yo era un muchacho muy sensible, hermano. Me jode haber perdido esa pureza. El mundo te hace estar más alerta, pero mis valores siguen siendo los mismos". García, una jove estrella de la tele que molts anys després ha canviat totalment de vida. Això sí, els valors d'aquell nen que debutava amb 10 anys davant de càmeres no han canviat.