David Muñoz complia un dels seus somnis a finals d’octubre amb la inauguració d’un nou restaurant a Londres. L'Street XO començava a servir després d’un retard considerable en la reforma del local i en l’elaboració de la carta, però apareixia en molts mitjans anglesos com a principal novetat gastronòmica. 

Un nou projecte, però, que no ha triomfat. Alguns crítics culinaris anglesos no han sortit gaire satisfets del restaurant i no han dubtat a fer evident que no els ha agradat gens.

Aquesta setmana ha estat la crítica Fay Maschler que ha parlat, i no precisament bé, del Street XO. Donant-li només una de cinc estrelles, ha assegurat que el xivarri, la decoració “excèntrica” i fins i tot el vestuari dels cambrers són insuportables: “Sembla que vagin amb camises de força, és ofensiu”.

I el preu? "Desorbitat": “El compte és probablement el doble del que hauria de ser, però el soroll que se sent fa impossible discutir-lo”. Tampoc els noms dels plats, com Ramen Hong Kong Madrizzzz o Almost a carbonara XO style??? haurien convençut: “Les exclamacions histèriques amb les quals titulen els plats taquen les petites descripcions”. Li haurà fet gràcia, almenys, que hagi inclòs un d'anomenat Croquetes de Pedroche?

Sigui com sigui, sembla que la canalla proposta de Muñoz no acaba d'agradar a la capital britànica. Es pronunciarà al respecte?