El Hormiguero segueix sent el programa imbatible en audiències. L'espai televisiu de Pablo Motos (58) combina a la perfecció les entrevistes a famosos amb les diferents seccions que donen molt de joc durant l'hora que dura. De dilluns a dijous visita el programa un convidat, normalment espanyol, per a promocionar tota mena de productes. L'últim ha estat el xef David Muñoz (44) després de ser guardonat per tercer any consecutiu com el millor xef del món, segons The Best Chef Award. No és la primera vegada que el marit de Cristina Pedroche (35) visitava el programa del valencià per a explicar la seva experiència com a cuiner i, de pas, promocionar els diferents restaurants que lidera. En les passades entrevistes es va poder veure una gran complicitat entre el periodista i el cuiner, però aquesta vegada, David Muñoz va fer una declaració que no va deixar en molt bona posició a un dels presentadors més valuosos del mitjà de comunicació. Per tornar-s'hi, el periodista va fer una pregunta que va acorralar al xef.

Captura de pantalla 2024 04 26 124515
David Muñoz - El Hormiguero

David Muñoz va ser el primer a saltar a l'atac. Estaven parlant sobre l'alimentació quan Pablo Motos va preguntar per Laia, filla que va tenir el xef amb la col·laboradora de Zapeando fa aproximadament mig any. Ja és conegut pels espectadors més fidels al programa que el presentador no és d'aquelles persones que li agrada tot, sinó precisament el contrari, té un paladar de nen petit. David Muñoz va bromejar dient que segurament Laia menja amb més varietat que ell i després va llençar la següent pregunta a l'aire. "¿Tú sabes por qué comes tan de mierda, tan mal? Comes muy mal Pablo. ¿Tú sabes por qué hay tantas cosas que no te gustan"? El presentador va dir que menja molt sa, però després d'uns segons de tensa espera i silenci, David Muñoz va dir: "porque de pequeño no comiste suficientes cosas". La resposta no va agradar a Pablo Motos i això va fer que preparés una pregunta amb mala intenció. 

"DiverXO es un restaurante con 40 personas de equipo para 36 comensales, muy bien de pasta no te sale". Així va introduir el tema Pablo Motos per a fer parlar a David Muñoz respecte a la pujada de preus del restaurant. "Nosotros hicimos un ejercicio hace dos años y vimos que somos casi 70 personas trabajando para hacer 40 cubiertos por servicio, cuatro días a la semana. Ningún trabajador en mi restaurante es de prácticas, todos están dados de alta con su sueldo. El ejercicio que hicimos fue plantear qué precio es necesario para que el ejercicio que queremos realizar sea económicamente rentable. Yo no quiero cambiar DiverXO porque no me salen los números. Prefiero cambiar el precio de DiverXO para que los números me sigan saliendo." Aquesta va ser la resposta de David Muñoz davant la incòmoda pregunta que va formular el presentador.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Motos (@pablomotos)

El xef també va explicar el nou projecte en què treballa per a obrir un nou DiverXO i va afirmar que, deu anys després d'obrir el local on es troben ara, l'únic repte que el motiva a continuar endavant és pensar en l'obertura d'un nou local. David Muñoz, tot i trobar-se en un dels millors moments de la seva vida a nivell professional, no es vol quedar estancat i prefereix continuar progressant. El cuiner va acabar l'entrevista desfent-se en elogis cap a la seva filla i la seva dona, Cristina Pedroche. El programa va tancar amb la tertúlia habitua dels dijous. Tamara Falcó (42), Cristina Pardo (46), Nuria Roca (52) i Juan del Val (53) van sortir els últims vint minuts de programa per analitzar i comentar el panorama polític a Espanya, entre altres notícies el dia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!