Elena Tablada està desesperada. L'exparella de David Bisbal ha acaparat un munt de titulars escandalosos des que barallés públicament amb la dona del cantant, quan aquesta va publicar una foto amb la seva filla que no li va fer gens de gràcia. Fa 14 anys ja de la separació entre els dos, però és ara quan ha decidit trencar el silenci i carregar contra ell.

bisbal elena tablada  GTRES

GTRES

Ho ha fet a una entrevista exclusiva i molt esperada a la revista ¡Hola! en la qual ha donat una bomba rere una altra. Qui hagués dit que tenia una relació tan dolenta amb el pare de la seva filla? Bisbal sempre s'ha mostrat en públic com un noi simpàtic i encantador, realment és tan cruel com diu la seva exparella?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así de feliz con el #goldenmusicaward @los40spain

A post shared by Davidbisbal (@davidbisbal) on

El primer retret té a veure amb els inicis de la seva relació, quan els mitjans van atacar la model i van acusar-la de ser la culpable de la ruptura de Bisbal i Chenoa: "En aquell moment ell hauria d'haver donat la cara per mi i dir que jo no m'havia interposat entre ells perquè ja havien acabat abans. Quan anava a les gales, havia d'accedir per la porta del darrere i en els concerts m'havia de quedar amagada a la furgoneta. Tot era difícil i antinatural".

Això sí, els problemes més greus van arribar quan Tablada va quedar-se embarassada: "Quan vaig descobrir que ho estava, no sabia com dir-li a David. La seva reacció i la de tot el seu voltant no em va agradar... Durant l'embaràs, si no arriba a ser per la meva germana, hauria estat completament sola. Ell estava de gira o viatjant. El part crec que ha estat el moment en el qual més sola m'he sentit en tota la meva vida. Competències i complexos familiars, ningú conscient de la meva situació i una mare primerenca amb por. Cadascú mirant el seu melic i ningú que em digués que tot aniria bé".

portada revista hola elena tablada

Problemes econòmics han tingut? Aquí no ha volgut entrar gaire, encara que ha deixat entreveure que no va ser fàcil arribar a l'acord de divorci: "A la nostra separació no li vaig demanar res per a mi, només per a la meva filla. No pot pretendre que a l'habitació de la filla hi hagi calefacció i en la de la mare no...". 

Tablada ha volgut dir prou: "Li he permès de tot... fins que el pare de la meva filla va dir una barbaritat tan gran com que comercialitzo amb Ella, que és el més lamentable que pot dir algú sabent que és mentida. Bisbal s'ha convertit en un perfecte desconegut", arriba a afirmar.

David li hauria manat uns burofaxos en els quals li exigeix que, en el termini de cinc dies, elimini de les seves xarxes socials totes les fotografies que té amb la nena. “Però si és la meva filla! La vaig tenir nou mesos a la meva panxa, la vaig parir jo, la vaig criar jo! Em demana això tot i que ell també té fotos i la seva dona, també!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love don’t cost a thing... 

A post shared by Hell Elena Tablada (@hellentablada) on

Per què creu que han arribat a aquesta situació? Potser perquè ell encara sent alguna cosa? Així ho ha insinuat ella: "L'única explicació perquè una parella es porti bé és perquè es va acabar l'amor per part dels dos. Jo sí que ho he superat. Amb això ho dic tot". 

Com acabarà aquesta baralla? Contestarà David Bisbal?