La llista d’actors famosos que van començar a treballar de ben petits a TV3 és interminable: Quim Gutiérrez, Úrsula Corberó, Carlos Cuevas, Albert Baró... són molts els que han fet carrera després de passar per la televisió pública catalana. Però n’hi ha d’altres que s’han acabat dedicant a una altra cosa. Com el Daniel Casadellà, que fa gairebé 15 anys va donar vida a en Vània de Ventdelplà i que quan era un adolescent feia de Jofre d’El cor de la ciutat, el dolent dolentíssim de l’institut que assetjava un company de classe.

daniel casadella

dani casadella el cor de la ciutat

TV3

Casadellà ara té 27 anys i ja no surt a la tele. Fa prop d’una dècada que l’actor barceloní no ha tornat a aparèixer a TV3, i el canvi físic que ha experimentat des d’aleshores és evidentíssim. De nen a adult. Canvi físic i canvi de professió: fa més d’un lustre que en Dani Casadellà es dedica a la música. L’artista és ara el guitarrista de TREMED, una banda de pop-rock alternatiu que sona així:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días peña 📢

A post shared by TREMED (@tremed.tremed) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tocando unos boleros con el compadre.

A post shared by ✖️ Daniel Casadellà ✖️ (@dani_casadella) on

Al novembre, el grup de música indie d’en Daniel Casadellà va anunciar una breu aturada. De moment, sis o set mesos de pausa. Quan tornin a reunir-se, els nostàlgics d’El cor de la ciutat podran veure el rebel Jofre tocant sobre l’escenari.