Dani Rovira és un dels actors més estimats d'aquest país. Quan va anunciar que tenia un linfoma de Hodgking i que havia de començar un sever tractament, els seus seguidors van abocar-se en nombroses mostres de suport.

dani rovira cancer instagram

Dani Rovira (@danirovira)

L'actor va començar el tractament el 25 de març, en mig de la pandèmia, i ha anat a l'hospital durant quatre mesos, en els quals ha fet 8 sessions de quimioteràpia. Però ha arribat el moment que estava esperant, una passa més en la seva lluita, de la qual encara li falta cremar més etapes difícils, però que afronta amb tot l'ànim del món: ""Se acabó la QUIMIO! 8 sesiones y 4 meses entre pecho y espalda". Ell mateix informa de quines seqüeles li ha deixat la quimio: "pérdida de pelo, las venas de los brazos duras como bridas y cabeza de hipopótamo (de ésta última no me comentaron nada). Si a alguien más le ha pasado esto, que me escriba, con cuatro que seamos, organizamos un Tragabolas".

dani rovira mascara

Dani Rovira (@danirovira)

Rovira explica quin és el següent pas a prendre: "esta semana empiezo a afrontar 18 sesiones de RADIO, una cada día. Aunque los linfomas han desaparecido, los médicos lo han decidido así por cauterizar y precaución. A mediados de Agosto, este mal sueño habrá acabado y podré retomar de nuevo “la normalidad” si es que hay algo normal ya en este mundo". L'intèrpret fa broma de la situació, i somia amb que "ojalá cuando acabe se me ponga cabeza de koala. Me gustan mucho los koalas. La vida me sonríe, pero siempre espero que me suelte carcajadas”. Anima tots els que estiguin vivint una situació similar a la seva i s'omple la boca elogiant els "médicos y un personal sanitario espectacular en este país. El resto es quererse y dejarse querer". A Rovira l'estima molta gent, s'ho mereix. Esperem que ben aviat puguem veure'l, com ell desitja, amb cap de koala.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat