Coral Simanovich i Sergi Roberto li deuen molt a Marc Bartra i la seva parella, la periodista Melissa Jiménez. Tant com que avui sigui el dia més feliç de les seves vides. Gener del 2014. Jiménez presenta l'aleshores company de vestidor de Bartra a una amiga seva, Coral. Ell, jugador del Barça. De Reus. Ella, model israeliana nascuda a Nova York. S'enamoren només veure's. I avui es casen, després de quatre anys de festeig.

coral

@coralsimanovich

Simanovich havia estat sortint amb Dor Refaeli, germà de la top model Bar Refaeli, a qui molts diuen que ha agafat el relleu, i a qui també es va relacionar amb algun jugador del Barça, com Dani Alves. Des que va conèixer el número 20 del Barça, ja no se'n va separar. Només per visitar la seva família a Israel. Allà, Simanovich té tres germanes, Noelle, Shon i Yuli, i és una icona protagonitzant nombroses campanyes publicitàries.

 

 

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

Al seu país va començar de ben petita a fer de model, protagonitzant diferents spots i reportatges. Després, va ser una ferma possibilitat que podia combinar amb el servei militar, que homes i dones estan obligats a complir: "Vaig començar a treballar quan estava a l'exèrcit. Em venia bé. Podia compaginar les dues coses". Des que va posar un peu a les passarel·les, ha anat pujant com l'escuma, però mai ha abandonat la carrera de disseny a la Universitat de Tel Aviv, on espera llicenciar-se ben aviat. El que queda fora de tot dubte és que quan no està voltant pels seus compromisos professionals, és una assídua del Camp Nou per veure el seu ja marit:

 

Best Time Ever with my Girlssss #barcelonagirls #girlstrip

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

Congratulations my love!!!@sergiroberto #Barça #copadelrey #lastnight

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

Si de Sergi Roberto sempre s'ha destacat la seva polivalència i que és un motor Diesel que sempre està corrent amunt i avall, l'energia de la seva parella és tan o més gran encara que la del futbolista. A la festa de comiat de solters que han fet amb els seus amics, Simanovich ha demostrat que és la reina de la pista fent anar els malucs, o els plats del DJ:

 

@coralsimanovich @sergiroberto #coralandsergi #wagsfcbarcelonavideo

A post shared by FC Barcelona WAGs (@wagsfcbarcelona) on

El lateral del Barça, però, no té l'exclusivitat de l'amor de Simanovich. La model també té el cor robat per algú que conviu amb la parella... La seva gosseta. Un pequinès anomenat Mocha... Ella i Sergi Roberto, els dos amors de la núvia, tal i com ella mateixa va escriure.

 

My two Loves

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

Per cert, l'animal té fins i tot el seu propi compte d'Instagram, sota el nom @balooitsme, on se l'ha vist amb la seva propietària:

 

@coralsimanovich

A post shared by Baloo (@balooitsme) on

Haurà portat els anells de compromís la gosseta?