Aquest dimarts a l'Està passant han xerrat una estona amb la magnífica Clara Segura, una de les millors actrius del país, sense cap tipus de dubte. La intèrpret catalana s'ha sotmès a les preguntes d'Elisenda Carod. A les preguntes i a les imatges. L'hemeroteca és el que té, que et fa exclamar "Ai, ai, ai..." quan et diuen que t'ensenyaran la teva primera vegada davant de càmeres.

Segura ja ha explicat en alguna ocasió que la seva primera feina va ser fent "animació de súpers vestida de fruita". Concretament, de tomàquet. I al programa de Toni Soler va completar la surrealista confessió: "Amb un amic que era pastanaga, estàvem per animar la secció de verdures els dissabtes als matins". I després de fer de tomàquet? Arribada al Club Super 3 de TV3. Com? Caient del cel com si fos Mary Poppins:

Amb els anys, en lloc del Supercalifragilisticoespialidoso, Segura ha recitat papers memorables tant als escenaris com a les sèries i pel·lícules. Però el programa l'ha posat en el compromís d'haver-se de mullar en decidir qui podria interpretar els polítics del país en cas de fer una obra sobre ells. Rememorant la seva primera feina disfressada de tomàquet, diu que qui ara quedaria molt bé fent el mateix seria Miquel Iceta"Perquè ell ja s'ha obert en aquest camí... No el dels tomàquets, en el del desparpajo, fer una mica de xou". Veu Cesc Casanovas com a alter ego perfecte de Pere Aragonés o el seu inseparable Bruno Oro com Chakir El Homrani. I quin paper es reservaria ella?... "La Cayetana".

cayetana alvarez de toledo efe

Cayetana Álvarez de Toledo (Efe)

"Ja sé que ens en anem allà... Vam coincidir en un tren i em va impactar molt. Hauríeu de fer com un jíbaro, de cap per avall o algo...", diu agafant-se el coll intentant allargar-lo:

 Ens ho passaríem molt millor veient la Clara fent de marquesa més que no pas l'original, que ja està molt vista.